кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Дисципліни, що викладаються на кафедрі

          

Навчальні дисципліни для здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти освітнього ступеню «молодший бакалавр»

  • Основи культури гостинності і споживання їжі
  • Ресторани в готельній індустрії
  • Служба матеріально-технічного забезпечення готелю
  • Організація роботи номерного фонду готелю
  • Основи барної справи
  • Основи готельної індустрії
  • Ресторанний кейтеринг
  • Фронт-офіс

Навчальні дисципліни для здобувачів першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр»

  • Ресторани в готельній індустрії
  • Служба матеріально-технічного забезпечення готелю
  • Барна справа і організація роботи сомельє
  • Внутрішній аудит та контроль в готелі
  • Економіка в готелях і ресторанах
  • Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії
  • Інновації в готелях і ресторанах
  • Обладнання в готелях та ресторанах
  • Організація роботи готелів
  • Організація роботи номерного фонду готелю
  • Організація роботи ресторанів
  • Основи барної справи
  • Основи готельної індустрії
  • Основи наукових досліджень
  • Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів
  • Проектування готельного підприємства
  • Професійна етика та етикет в готельно-ресторанній індустрії
  • Ресторанний кейтеринг
  • Фронт-офіс
  • Якість обслуговування в готелях і ресторанах

Навчальні дисципліни для здобувачів другого рівня вищої освіти освітнього ступеню «магістр»

  • Сервісологія
  • Інноваційні технології у готельному господарстві
  • Інноваційні ресторанні технології
  • Методологія і організація наукових досліджень
  • Ціни в меню закладів ресторанного господарства
  • Сучасні готельно-ресторанні технічні комунікації
  • Автоматизоване проектування об‘єктів готельної індустрії
  • Світове готельне господарство (англійською мовою)