кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

 
Загальна інформація
Новини кафедри
Склад кафедри
Спеціальності
Студентство і наука
Інформація для студентів
Дисципліни
Професійне стажування
Науково-дослідна робота
Фотогалерея

Дисципліни

          

  1. Основи культури гостинності і споживання їжі
  2. Служба матеріально-технічного забезпечення готелю
  3. Ресторани в готельній індустрії
  4. Основи барної справи
  5. Основи готельної індустрії
  6. Фронт-офіс
  7. Ресторанний кейтеринг
  8. Якість обслуговування в готелях і ресторанах
  9. Організація роботи номерного фонду
  10. Організація готельного господарства
  11. Організація ресторанного господарства
  12. Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
  13. Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
  14. Виставкова та сервісна діяльність
  15. Організація наукових досліджень і технічної творчості
  16. Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
  17. Барна справа
  18. Інноваційні технології у готельному господарстві
  19. Інноваційні ресторанні технології
  20. Концепція кулінарного планування
  21. Світове готельне господарство
  22. Сервісологія
  23. Методологія і організація наукових досліджень
  24. Організація ресторанно-готельного бізнесу