кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Увага!
Долучайтеся до обговорення
освітньої програми спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа»

          

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.

Гарант – Володько О.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.

Гарант – Володько О.В.

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Першого рівня вищої освіти

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.

Гарант ОП - Ольга Володько

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.

Гарант – Капліна Т.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.

Гарант – Капліна Т.В.

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
 Другого (магістерського) рівня вищої освіти

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Гарант – Рогова Н.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 16 березня 2023 р.

Гарант – Рогова Н.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.

Гарант – Рогова Н.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2021 р. по 16 квітня 2021 р.

Гарант – Рогова Н.В.

          

Моніторинг результатів анкетування

Молодший бакалавр

Бакалавр

Магістр

          

Анкети опитування потенційних  роботодавців щодо якості    підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
 (за результатами проходження виробничої практики)

Анкета опитування потенційних  роботодавців щодо якості  підготовки     здобувачів  початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти освітнього ступеню «молодший бакалавр»  за освітньою програмою     «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)

Анкета опитування потенційних   роботодавців щодо якості    підготовки     здобувачів  другого (магістерського) рівня   вищої освіти за освітньою програмою     «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)

Анкета опитування потенційних  роботодавців щодо якості    підготовки     здобувачів першого (бакалаврського) рівня   вищої освіти за освітньою програмою     «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)

          

Анкета опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»

Молодший бакалавр

Бакалавр

Магістр