Увага!
Долучайтеся до обговорення
освітньої програми спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа»
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.
Гарант – Володько О.В.
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.
Гарант – Володько О.В.
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Першого рівня вищої освіти
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.
Гарант ОП - Ольга Володько
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.
Гарант – Капліна Т.В.
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.
Гарант – Капліна Т.В.
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Другого (магістерського) рівня вищої освіти
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Гарант – Рогова Н.В.
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 16 березня 2023 р.
Гарант – Рогова Н.В.
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.
Гарант – Рогова Н.В.
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 16 березня 2021 р. по 16 квітня 2021 р.
Гарант – Рогова Н.В.
Моніторинг результатів анкетування
Молодший бакалавр
Бакалавр
2023-2024
2022-2023
2021-2022
2020-2021
Магістр
2023-2024
2022-2023
2021-2022
2020-2021
Анкети опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
(за результатами проходження виробничої практики)
Анкета опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти освітнього ступеню «молодший бакалавр» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)
Анкета опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)
Анкета опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)
Анкета опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
Молодший бакалавр
2023-2024
2022-2023
2021-2022
Бакалавр
2023-2024
2022-2023
2021-2022
2020-2021
Магістр